achtergrond_VVGilze_2.jpg
Advertenties Banner Banner Banner Banner Banner

Clubcard

De clubcard is in eerste instantie een betaalkaart waarmee je bij Voetbal Vereniging Gilze kunt afrekenen. Wel zo handig, want zoals je waarschijnlijk weet willen we het gebruik van cash-geld verder terugdringen. Betalen kan dus (bij voorkeur) alleen met pinpas of opgeladen clubcard.

De VV Gilze Clubcard heeft enkele belangrijke voordelen: je hoeft geen geld meer mee te nemen naar de club, je hebt overzicht en controle over je bar-uitgaven (of die van je kind) en de wachttijden worden verkort. Daarnaast ontvang je gedurende de hele maand september een korting van 10% op al je bestellingen die je met de clubcard afrekent.

Hoe kom je aan de clubcard?
Vanaf 1 september kun je de clubcard afhalen in de kantine bij VV Gilze. Is het nu heel druk in de kantine dan liggen er ook clubcards op het secretariaat.

Voor wie is de clubcard?
De clubcard is voor alle leden en supporters van VV Gilze. De minimale leeftijd voor het ontvangen van de clubcard is 12 jaar. Ben je jonger dan 12 jaar dan hebben wij toestemming nodig van je ouders/verzorgers.

Wat kost de clubcard?
De eerste clubcard is gratis en krijg je van VV Gilze. Bij verlies of beschadiging kun je een nieuwe clubcard krijgen. Deze kost dan € 5,-.

Wat moet ik doen als ik een clubcard heb ontvangen?
Je clubcard is al voor je geactiveerd. Het enige dat je nog hoeft te doen is deze te registreren en het saldo te laden. Voor de registratie is wel een mailadres vereist.
Registratie doe je via www.mijnkniponline.nl of via de knip app. Je hebt een anonieme betaalpas met CVC code.

Wat is de knipapp?
De knipapp kun je gratis installeren op je smartphone. Met deze knipapp kun jij je clubcard registeren en beheren. Heb je ook een online bankierenapp op je telefoon dan is  het ook mogelijk om via de knipapp het saldo van je clubcard op te waarderen. In de knipapp kun je exact bijhouden hoeveel geld er nog op de clubcard staat.

Is het ook mogelijk om als team een clubcard te gebruiken?
Ja dat is mogelijk. Het is mogelijk om aan een clubcard meerdere personen te koppelen.

Ben ik mijn saldo kwijt als ik mijn clubcard verlies?
Nee, het saldo van de clubcard is centraal geregistreerd. Bij verlies kun je zelf via de knip app de clubcard blokkeren. Zodra deze geblokkeerd is, kun je een nieuwe clubcard aanvragen. Het saldo van de oude clubcard zetten we dan over op de nieuwe clubcard.

Heb je nog vragen? Mail dan naar clubcard@vvgilze.nl

Bekijk onderstaande promofilm en zeg het door!
Klik op de foto om de film te  starten