achtergrond_VVGilze_3.jpg
Hoofdsponsor Banner
Advertenties Banner Banner Banner

Laatst gewijzigd

16 augustus 2018
Programma jeugd

15 augustus 2018
Contributie

15 augustus 2018
Gilze JO13-4

Opmerkingen? Lilian Arts
(tel 06-15100332) of via e-mail.

Het laatste nieuws

Nieuwe leden voor de Club van 50

Wij verwelkomen als nieuw lid van de club van 50:Gijs van Hoek, Ton Emmelot, Aimé en Rian Cruijsbergs, Dylan Liebrechts, Adriaan en Miranda Ligtenberg en Pleun Spapen. Deze nieuwe leden van de club van 50 krijgen middels een naamtegel een plekje in wat we noemen “ De Walk Of Fame “ van V.V. Gilze en deze wordt bij verlenging van deelname ieder jaar vernieuwd. Mocht u zich willen aansluiten bij de 38 huidige leden ……. dan kunt u in de kantine een inschrijf formulier vragen of dit downloaden van de website. Voor meer informatie: zie de website of informeer bij leden van het sponsorteam

> lees meer

Van der Valk Jeugdtoernooi

Zaterdag 25 augustus vindt het eerste Van der Valk jeugdtoernooi plaats bij V.V. Gilze. De JO15-1 en JO13-1 doen namens VV Gilze mee aan dit toernooi. Andere deelnemers zijn teams van VV Oosterhout, Audacia, Gloria UC, Bavel, Chaam, Oni en GSBW. Het toernooi begint om 10.00 en de prijsuitreiking is rond 15.30.

> lees meer

Vacature Assistent trainer Gilze 1

Wij zijn op zoek naar een assistent trainer voor ons eerste elftal.Als assistent trainer assisteer je op donderdagavond bij de training van Gilze 1 en assisteer je onze hoofdtrainer op de wedstrijddagen (zondag). De overige staf op wedstrijddagen bestaat uit een assistent scheidsrechter, een teammanager/elftalleider, en een verzorger. Ben jij of ken jij een positieve en enthousiaste assistent trainer die het leuk vindt om direct bij ons eerste elftal betrokken te zijn, neem dan voor verdere informatie contact op met Rob Oprins (06 54980158 / roboprins@hotmail.com) of Jeremy Buchly (06 11867722).

> lees meer

Gezocht: enthousiaste trainer voor het 2e dameselftal

Voor ons 2e dameselftal zijn wij op zoek naar een enthousiaste trainer (m/v) die dit gezellige elftal verder wil ontwikkelen. Wij zijn een jong en gezellig team dat graag op zondag een wedstrijd voetbalt. Momenteel spelen wij in de 5e klasse. Naast het voetballen, vinden wij het leuk om samen met de hele selectie dames (1 en 2) activiteiten te doen. Wij zoeken een trainer/coach die ons op dinsdag en/of donderdag wil trainen en zondag wil coachen.

> lees meer

Voetballen bij V.V. Gilze?

Je bent nog geen lid van VV Gilze??? Kom dan gewoon eens proberen of voetbal voor jou ook de leukste en gezelligste sport is! Je mag namelijk 4 keer gratis proeftrainen voor dat je besluit of je lid wilt worden. De minimum leeftijd is 5 jaar.

> lees meer

Meer nieuws

 

Agenda

25 augustus 2018
Van der Valk jeugdtoernooi
29 september 2018
Sponsoravond
29 oktober 2018
Algemene Ledenvergadering

Bekijk de complete agenda