achtergrond_VVGilze_6.jpg
Hoofdsponsor Banner
Advertenties Banner Banner Banner

Laatst gewijzigd

19 juni 2018
Vacatures VV Gilze

19 juni 2018
Programma jeugd

19 juni 2018
Uitslagen jeugd

Opmerkingen? Lilian Arts
(tel 06-15100332) of via e-mail.

Het laatste nieuws

Vacature Assistent trainer Gilze 1

Wij zijn op zoek naar een assistent trainer voor ons eerste elftal.Als assistent trainer assisteer je op donderdagavond bij de training van Gilze 1 en assisteer je onze hoofdtrainer op de wedstrijddagen (zondag). De overige staf op wedstrijddagen bestaat uit een assistent scheidsrechter, een teammanager/elftalleider, en een verzorger. Ben jij of ken jij een positieve en enthousiaste assistent trainer die het leuk vindt om direct bij ons eerste elftal betrokken te zijn, neem dan voor verdere informatie contact op met Rob Oprins (06 54980158 / roboprins@hotmail.com) of Jeremy Buchly (06 11867722).

> lees meer

Uitslag Penaltybokaal

Op donderdagavond 14 juni en vrijdagavond 15 juni vond de jaarlijkse strijd om de penaltybokaal plaats. Donderdag was het de beurt voor de O19-O17-O15-O14. Vrijdag waren de O13-O11-O9-O8-O7 aan de beurt. Benieuwd naar alle winnaars? Lees dan snel verder.

> lees meer

Gezocht: enthousiaste trainer voor het 2e dameselftal

Voor ons 2e dameselftal zijn wij op zoek naar een enthousiaste trainer (m/v) die dit gezellige elftal verder wil ontwikkelen. Wij zijn een jong en gezellig team dat graag op zondag een wedstrijd voetbalt. Momenteel spelen wij in de 5e klasse. Naast het voetballen, vinden wij het leuk om samen met de hele selectie dames (1 en 2) activiteiten te doen. Wij zoeken een trainer/coach die ons op dinsdag en/of donderdag wil trainen en zondag wil coachen.

> lees meer

Vacature trainer/coach JO17-1

VV Gilze is voor het seizoen 2018/2019 op zoek naar een trainer/coach voor de JO17-1. Dit team gaat bestaan uit een mix van 2e en 1e jaars spelers. Speelt op dit moment 1e klasse en zal ook in nieuwe seizoen daarin uitkomen. Mocht je interesse of vragen hebben, graag mailen naar technischecommissie@vvgilze.nl. Voor meer informatie, lees verder.

> lees meer

Trainen tot de zomerstop

Er is een schema gemaakt voor de trainingen van de jeugd en de dames tot het einde van het seizoen. De leider informeert je hier verder over. Voor het schema van de veld en kleedkamer indeling zie de volgende pagina.

> lees meer

Indeling Jeugd

Woensdagavond 30 mei zijn de indelingen van de jeugdteams bekend gemaakt. De indeling van de O8 en O7 volgen later. Je vindt de teamindeling onder het tabblad teams en dan indeling seizoen 2018/2019.

> lees meer

Opzoomerdag 2018; Wie helpt mee?

Wij zoeken weer hulp bij de jaarlijkse opzoomerdag! Wil jij meehelpen? Dit jaar is het op zaterdag 30 juni a.s. Naast het feit dat we op zo'n dag enorm veel werk kunnen verzetten, is het ook elke keer weer heel erg gezellig. Slechts één dag in het jaar kun je voor de VV Gilze (dat zijn wij allemaal samen!) een extra steentje bijdragen om alles voor de zomervakantie er spik en span uit te laten zien. Werkzaamheden kunnen bestaan uit schoonmaak kantine, onkruid wieden, heggen knippen etc etc. Wacht niet langer dan nodig en stuur zo snel mogelijk een mail om mee te helpen op zaterdag 30 juni a.s., vanaf 08.30u.

> lees meer

Voetballen bij V.V. Gilze?

Je bent nog geen lid van VV Gilze??? Kom dan gewoon eens proberen of voetbal voor jou ook de leukste en gezelligste sport is! Je mag namelijk 4 keer gratis proeftrainen voor dat je besluit of je lid wilt worden. De minimum leeftijd is 5 jaar.

> lees meer

Meer nieuws

 

Agenda

9 juli 2018
Voetbaldagen
10 juli 2018
Voetbaldagen

Bekijk de complete agenda