achtergrond_VVGilze_1.jpg
Hoofdsponsor Banner
Advertenties Banner Banner Banner

Laatst gewijzigd

25 mei 2018
Organogram VV Gilze

25 mei 2018
Privacy policy

24 mei 2018
Programma jeugd

Opmerkingen? Lilian Arts
(tel 06-15100332) of via e-mail.

Het laatste nieuws

Privacy Policy

Op 25 mei treedt de AVG in werking. VV Gilze verwerkt persoonsgegevens. Wij gaan daar zeer zorgvuldig mee om. Wilt u hierover meer informatie? Kijk dan op onze website. U vindt onze privacy policy onder het tabblad "Over VV Gilze". Daar kunt u het rustig nalezen.

> lees meer

Kampioenen bij de Jeugd

Gilze JO11-4 werd afgelopen zaterdag al kampioen. Gefeliciteerd met het kampioenschap! Zij vieren dit as zaterdag bij V.V. Gilze. Gilze JO11-2 en MO11-1 kunnen aanstaande zaterdag kampioen worden. Wij wensen beide teams veel succes toe.

> lees meer

Sponsor van de week: Gildeslager Pijnenburg

Bij de laatste wedstrijd van dit seizoen, Gilze – Desk op zondag 27 mei a.s., aanvang 14.30u is Gildeslager Marcel Pijnenburg sponsor van de week. Gildeslager Marcel Pijnenburg is een ambachtelijke slagerij, wat inhoudt dat men zoveel mogelijk eigen spullen maakt, zoals hammen, vleeswaren, rookvlees, salades, maaltijden, soepen en ga zo maar door. 80% van de producten maakt men op dit moment zelf.

> lees meer

Transfernieuws VV Gilze

VV Gilze slaat weer toe op de transfermarkt. De transfers bij VV Gilze gaan maar door. Graag heten wij Jorn Koopmans van harte welkom bij VV Gilze. Wij wensen hem veel voetbalplezier toe. Op de volgende pagina kunt u de officiële handeling zien.

> lees meer

Jeugdleidersvergadering

Op woensdag 30 mei vindt de jaarlijkse jeugdleidersvergadering plaats. De aanvang is 20.00 uur. Iedere trainer, coach, leider en assistent scheidsrechter is daarbij van harte welkom. Zowel degene die afscheid gaan nemen als wel degene een rol voor komend seizoen op gaan pakken. Op de agenda staat in iedere geval de nieuwe teamindeling.

> lees meer

Beachsoccer en Ouderkind wedstrijden

Vrijdag 1 juni zorgt de activiteitencommissie weer voor een leuke activiteiten. Alle teams vanaf de O14 tot en met de O19 kunnen dan meedoen aan het beachsoccer toernooi. Alle teams vanaf O7 tot en met de O13 kunnen meedoen met de ouder kindwedstrijden. Na deze wedstrijden, staat er een barbecue klaar. Ben jij er dit jaar ook weer bij? Geef je op bij je leider voor het beachsoccer of ouderkind wedstrijden? Opgeven voor de bbq doe je op zaterdag bij het wedstrijdsecretariaat. Dan ook graag gepast betalen. De kosten voor de bbq bedragen €7,50 p.p.

> lees meer

Opzoomerdag 2018; Wie helpt mee?

Wij zoeken weer hulp bij de jaarlijkse opzoomerdag! Wil jij meehelpen? Dit jaar is het op zaterdag 30 juni a.s. Naast het feit dat we op zo'n dag enorm veel werk kunnen verzetten, is het ook elke keer weer heel erg gezellig. Slechts één dag in het jaar kun je voor de VV Gilze (dat zijn wij allemaal samen!) een extra steentje bijdragen om alles voor de zomervakantie er spik en span uit te laten zien. Werkzaamheden kunnen bestaan uit schoonmaak kantine, onkruid wieden, heggen knippen etc etc. Wacht niet langer dan nodig en stuur zo snel mogelijk een mail om mee te helpen op zaterdag 30 juni a.s., vanaf 08.30u.

> lees meer

Gezocht: nieuwe bestuursleden

VV Gilze zoekt per direct nieuwe bestuursleden! Bent u op zoek naar: een nieuwe uitdaging, zinvolle tijdsbesteding in een maatschappelijke organisatie? Bent u innovatief? Dan heeft u nu de kans om toe te treden tot het bestuur van VV Gilze. Afgelopen seizoen hebben wij volgens rooster van aftreden afscheid genomen van 3 actieve bestuursleden. Om te voorkomen dat de thans nog zittende bestuursleden teveel hooi op hun vork moeten nemen zijn we dringend op zoek naar uitbreiding van het bestuur. Alleen op die manier zullen we in staat zijn om het huidige “voetbalklimaat” bij VV Gilze in stand te houden. Echt we hebben zeer dringend hulp nodig, het is 5 voor 12!

> lees meer

Gezocht: enthousiaste trainer voor het 2e dameselftal

Voor ons 2e dameselftal zijn wij op zoek naar een enthousiaste trainer (m/v) die dit gezellige elftal verder wil ontwikkelen. Wij zijn een jong en gezellig team dat graag op zondag een wedstrijd voetbalt. Momenteel spelen wij in de 5e klasse. Naast het voetballen, vinden wij het leuk om samen met de hele selectie dames (1 en 2) activiteiten te doen. Wij zoeken een trainer/coach die ons op dinsdag en/of donderdag wil trainen en zondag wil coachen.

> lees meer

Voetballen bij V.V. Gilze?

Je bent nog geen lid van VV Gilze??? Kom dan gewoon eens proberen of voetbal voor jou ook de leukste en gezelligste sport is! Je mag namelijk 4 keer gratis proeftrainen voor dat je besluit of je lid wilt worden. De minimum leeftijd is 5 jaar.

> lees meer

Meer nieuws

  

Agenda

27 mei 2018
Disco in de kantine
1 juni 2018
Ouder kind wedstrijden en BBQ
1 juni 2018
Beachsoccer en BBQ
1 juni 2018
Clubbarbecue bij V.V. Gilze
14 juni 2018
Penaltybokaal

Bekijk de complete agenda