achtergrond_VVGilze_2.jpg
Advertenties Banner Banner Banner Banner Banner

Sponsor van de week

Geplaatst op: woensdag 11 oktober 2017 in de categorie Algemeen

Op zondag 15 oktober 2017 speelt Gilze de 2e thuiswedstrijd van dit seizoen en tegenstander is dan Jeka. De wedstrijd begint om 14.30u en sponsor van de week is dit keer Van Hoek Hovenier.

Wie en wat is van Hoek Hovenier?
Na het afronden van zijn opleiding en vele jaren werkervaring op te hebben gedaan in de hovenierstak zette Rudy van Hoek de stap om een eigen hoveniersbedrijf te beginnen vanuit het Brabantse Gilze. Met zijn bedrijf Van Hoek Hovenier pakt hij alle projecten, zowel voor particulieren als bedrijfsgericht, met veel enthousiasme en creativiteit aan. Of het nu gaat om de aanleg, het onderhoud of de renovatie van diverse soorten tuinen, Rudy heeft altijd een passend advies en werkt alle onderdelen tot in de puntjes nauwkeurig mee af. Daarnaast kunt u bij Van Hoek Hovenier ook terecht voor het kappen van bomen, een eenmalige onderhoudsbeurt of een onderhoudsabonnement zodat uw tuin er altijd keurig verzorgd bij ligt. Bij Van Hoek Hovenier bent u dus verzekerd van pure kwaliteit, een strakke planning en professioneel vakmanschap.

Vorige pagina

*
* (wordt niet openbaar gemaakt)
*