achtergrond_VVGilze_1.jpg
Advertenties Banner Banner Banner Banner Banner

Weer succesvolle worstenbroodaktie VV Gilze!

Geplaatst op: maandag 12 februari 2018 in de categorie Algemeen

VV Gilze kan weer terugkijken op een zeer succesvolle worstenbroodaktie.
Met hulp van 52 vrijwilligers zijn we er weer in geslaagd om alle woningen in en buiten de bebouwde kom van  Gilze te bezoeken en ovenheerlijk worstenbrood aan te bieden. Vele inwoners in Gilze  hebben gretig gebruik gemaakt van dit aanbod en kochten bij onze vrijwilligers.

Iets meer dan 8700 worstenbroodjes hebben we uit de bakkerij van Ad Spapens meegenomen en dus  aan de man gebracht. Heerlijk toch? Zowel voor u als koper (goed gevulde maag) en voor ons (goed gevulde kas!), want van elk worstenbroodje krijgen wij een flink gedeelte als bijdrage voor de VV Gilze. Wij bedanken u dus als koper van de worstenbroodjes, maar ook de 52 vrijwilligers van VV Gilze die deze verkoop-aktie mogelijk hebben gemaakt. En natuurlijk dank aan slagerij Marcel Pijnenburg voor de heerlijke erwtensoep op de afsluitende bedank-borrel in de kantine van VV Gilze en last but not least Ad en Jolanda Spapens voor de gastvrijheid in hun bakkerij van waaruit de gehele Aktie werd gecoördineerd en de vrijwilligers tussendoor werden getrakteerd op koffie, fris en broodjes.

Bestuur VV Gilze

Vorige pagina

*
* (wordt niet openbaar gemaakt)