achtergrond_VVGilze_2.jpg
Advertenties Banner Banner Banner Banner Banner

Gezocht Keepster Dames

Geplaatst op: zaterdag 21 april 2018 in de categorie Algemeen

Wij zijn op zoek naar een keepster voor Gilze dames. Wij hebben een selectie van 34 dames/ meisjes. Dat bestaat uit een 1e en 2e team. Wij zijn op zoek naar een keepster die het keepen leuk vindt en ook de ambitie heeft om lekker te trainen op de dinsdag en donderdag avonden van 20.00 tot 21.30 uur. Op zondag spelen de Gilze dames hun wedstrijden. De voorkeur gaat uit naar een keepster die de ambitie heeft om de strijd aan te gaan met de huidige keepsters voor een plaats in ons 1e elftal dat uitkomt in de 2e klasse.
Wil je komen? Dan ben je van harte welkom in onze gezellige dames selectie die voetbal en gezelligheid goed weten te combineren en ook hoog in het vaandel hebben staan.
Je kan bij interesse een reactie sturen naar henkbijrij@hotmail.com

Henk Bijrij
06 51991951

Coördinator