achtergrond_VVGilze_7.jpg

Vacatures VV Gilze

VV Gilze is atijd op zoek naar vrijwilligers die graag iets willen doen voor onze vereniging. Regelmatig hebben wij vacatures. Al onze vacatures vindt u op deze pagina. Bent u geïnteresseerd, neemt u dan gerust contact op voor meer informatie.

Vacature: Enthousiaste trainer voor het 1e dameselftal

Voor ons 1e dames elftal zijn wij op zoek naar een enthousiaste trainer (m/v) die dit gemotiveerde/ gezellige elftal verder wil ontwikkelen.

De selectie bestaat uit een gevarieerde groep dames (leeftijden liggen tussen 17 en 32 jaar) waarin veel mogelijkheden liggen. Daarnaast is het een hechte groep die het ook leuk vindt om buiten de trainingen en wedstrijden activiteiten samen te doen.
Het eerste elftal komt uit in de tweede klasse en het tweede elftal komt uit in de vijfde klasse. Beide spelend op zondag.

Wat wij vragen:
- communicatief sterke en een gedisciplineerde werkstijl. Goede communicatie met de spelersgroep, overige begeleiding en met de technische commissie.
- Werken volgens het beleid van de vereniging.
- De trainingen vinden plaats op dinsdagavond en donderdagavond tussen 20.00-21.30. De thuiswedstrijden zijn op zondagochtend.

Wat wij bieden:
- een gezellige vereniging, waar plezier hoog in het vaandel staat.
- een grote en gevarieerde spelersgroep. Een leuke  mix van ervaren en jonge speelsters.
- Ruimte voor eigen invulling, we verwachten wel dat het beleid van VV Gilze de leidraad is.

Natuurlijk is er voor deze leuke vacature een passende vergoeding.

Interesse?
Mocht je enthousiast zijn geworden na het lezen van deze vacature, neem dan snel contact op met Henk Bijrij (coordinator Dames/Meisjes VV Gilze) telefoonnummer: 06-51991951 en emailadres: henkbijrij@hotmail.com

Vacature: Coördinator JO19

Er is een vacature voor coördinator Jeugd in de categorie JO19. Heb je interesse of wil je meer weten stuur dan een e-mail naar technischecommissie@vvgilze.nl

Vacature: medewerkers keuken

Ter uitbreiding van ons keukenteam zijn wij op zoek naar jongens en/of meisjes vanaf 15 jaar die ons op zaterdag of zondag willen komen helpen in de keuken. Werktijden in de keuken zijn op zaterdag van 9.30 – 13.00 uur of van 13.00 uur tot sluit (+/-19.00 uur). Op zondag zijn de tijden hetzelfde. Een hele dag werken is ook mogelijk. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

Vacature medewerker bar

Voor achter de bar zijn wij ook op zoek naar jongens en meiden vanaf 16 jaar die ons willen komen helpen. De tijden zijn op zaterdag en zondag van 9.00 – 13.00 of van 13.00 tot sluit. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

Dus ben je op zoek naar een leuk bijbaantje en vind je werken in de keuken of achter de bar bij VV GILZE iets wat bij jou past, stuur dan even een mailtje naar kantinecommissie@vvgilze.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.