achtergrond_VVGilze_2.jpg
Hoofdsponsor Banner
Advertenties Banner Banner Banner

Laatst gewijzigd

16 december 2018
Programma senioren

16 december 2018
Gilze JO15-1

16 december 2018
Afgelastingen wedstrijden

Opmerkingen? Lilian Arts
(tel 06-15100332) of via e-mail.

Het laatste nieuws

Definitieve tijden Zaalvoetbal Jeugd

Op donderdag 27 december en vrijdag 28 december vindt het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi plaats in Sporthal Achter de Tuintjes te Gilze. De definitieve tijden zijn inmiddels bekend. Lees verder voor de tijden.

> lees meer

Uitslag kaartavond

Vrijdagavond 14 december was de derde kaartavond van het seizoen. Er waren deze avond 37 kaarters aanwezig. Bij het rikken won Cees Gosens. Bij het jokeren won Ria Brabers. De volgende kaartavond is vrijdag 11 januari. Voor de volledige uitslag lees verder.

> lees meer

Vermeulen Bouwbedrijf wint prijs sociale vernieuwing FNV

Onze sponsor Vermeulen Bouwbedrijf heeft gisteren de Sociale Innovatieprijs FNV bouwen en Wonen gewonnen. In het Vakbondshuis in Utrecht bleek Vermeulen het beste van drie genomineerde bedrijven op het gebied van hoe je werknemers het beste bij het werk betrekt. Wij feliciteren onze sponsor met deze mooie prijs!

> lees meer

Contract met Hans Mols is verlengd

Het contract van Hans Mols is met 1 seizoen verlengd. Hans is hoofdtrainer van Gilze Dames en is bezig met zijn eerste seizoen bij VV Gilze. Dames 1 bezet momenteel de derde plaats in de 2e klasse. Ze hebben nu 16 punten behaald. Wij feliciteren Hans met de contractverlenging.

> lees meer

Gilze 1 bekert verder

Na de winst tegen Rijen kwam de volgende tegenstander uit Tiel. Gilze 1 moest uit naar Theole. Ze wonnen daar met 1-3. De volgende tegenstander is SVW uit Gorichem. Deze wedstrijd is thuis en staat gepland voor dinsdag 22 januari. Tot dan!

> lees meer

De maandagploeg in actie

Iedere maandag na het voetbalweekend komt de onderhoudsploeg weer in actie. Zij zorgen met zijn allen ervoor dat ons sportpark er geweldig bij ligt, zowel binnen als buiten. We krijgen veel complimenten over ons mooie park. Dat komt mede door deze ploeg!

> lees meer

JO13-1 en MO13-2 zijn kampioen!

Zaterdag 8 december konden zowel de JO13-1 als de MO13-2 kampioen worden. Bij winst was de MO13-2 kampioen. De JO13-1 moest winnen en was vervolgens afhankelijk van een andere wedstrijd. Voor beide partijen liep het goed af en kon het feest beginnen. Wij feliciteren beide teams met het behaalde kampioenschap!

> lees meer

De voetbaldagen keren terug

Na de twee succesvolle dagen in 2018, wil Voetbalparty in 2019 weer terugkomen naar VV Gilze. De datums zijn maandag 8 juli en dinsdag 9 juli 2019. Dit zijn de eerste maandag en dinsdag van de zomervakantie. Reserveer deze datums vast in de agenda en meld je weer tijdig aan. De voetbaldagen zijn voor alle kinderen die vallen in de categorie O7 tot en met O13.

> lees meer

Winterstop

De technische commissie heeft de winterstop periode vastgesteld. Voor alle teams geldt dat er vanaf maandag 17 december niet meer getraind wordt. De aanvang van de tweede seizoenshelft start op verschillende momenten: Selectie (heren) aanvang 1e training dinsdag 8 januari 2019, Selectie (dames) aanvang 1e training dinsdag 8 januari 2019, Jeugd (allen) aanvang 1e training maandag 14 januari 2019, Gilze 7 aanvang woensdag 30 januari 2019 en Overige senioren aanvang donderdag 31 januari 2019

> lees meer

Kantine en keukenmedewerkers gezocht

Laten we maar met de deur in huis vallen……..het is 5 voor 12!!! We hebben een structureel probleem wat je als vereniging alleen samen kunt oplossen! De kantine is een van de belangrijkste schakels bij VV Gilze. En dat in twee opzichten: Als centraal sociaal punt om met elkaar voor, tijdens en na de wedstrijden gezellig te vertoeven. Het zorgt ook voor zeer belangrijke inkomsten om het sporten betaalbaar te houden. Maar dan moet je ook vrijwilligers hebben die achter de bar en in de keuken willen werken om de gasten in de kantine te voorzien van een hapje en een drankje. En daar zit nu het probleem, we hebben veel te weinig vrijwilligers die in de kantine willen werken waardoor de werkdruk op de steeds kleiner wordende groep onaanvaardbaar hoog wordt.

> lees meer

Voetballen bij V.V. Gilze?

Je bent nog geen lid van VV Gilze??? Kom dan gewoon eens proberen of voetbal voor jou ook de leukste en gezelligste sport is! Je mag namelijk 4 keer gratis proeftrainen voor dat je besluit of je lid wilt worden. De minimum leeftijd is 5 jaar.

> lees meer

Meer nieuws

  

 

 

Agenda

27 december 2018
Zaalvoetbal toernooi jeugd
28 december 2018
Zaalvoetbal toernooi jeugd
10 januari 2019
New Years party
1 maart 2019
Carnaval bij VV Gilze
29 mei 2019
Vrijwilligersavond

Bekijk de complete agenda

VV Gilze, een geheel rookvrije voetbalvereniging. Wat vindt u hiervan? Bent u het hiermee eens of niet? ?