achtergrond_VVGilze_1.jpg
Hoofdsponsor Banner
Advertenties Banner Banner Banner

Laatst gewijzigd

18 februari 2019
Het laatste nieuws

17 februari 2019
Uitslagen jeugd

17 februari 2019
Uitslagen senioren

Opmerkingen? Lilian Arts
(tel 06-15100332) of via e-mail.

Het laatste nieuws

Gezocht: hulp voor de Worstenbroodactie

Carnaval komt er aan en dus ook het worstenbrood! Op 1 en 2 maart komen de vrijwilligers van VV Gilze weer bij u aan de deur met heerlijk worstenbrood. We hebben hulp nodig bij de verkoop van het worstenbrood! Dat kan als chauffeur op vrijdag en zaterdag en dat geldt ook voor de verkoper voor beide dagen. Ook hebben we nog wat hulp nodig bij het bezorgen van worstenbrood aan bedrijven op donderdag en vrijdag. Wilt u meehelpen? Het is leuk om te doen en belangrijk voor VV Gilze. Bel met William Akkermans voor meer informatie: 06-14504930

> lees meer

Uitslag kaartavond

Vrijdagavond 8 februari januari was de vijfde kaartavond van het seizoen. Er waren deze avond 37 kaarters aanwezig. Bij het rikken won Wim Ligtenberg. Bij het jokeren won An Boemaars. De volgende kaartavond is vrijdag 8 maart. Voor de volledige uitslag lees verder.

> lees meer

Achilles Veen volgende tegenstander

Zaterdag 9 februari vond de loting plaats voor de volgende bekerronde. De tegenstander van Gilze 1 in de volgende ronde is Achilles Veen. De wedstrijd is op dinsdag 26 februari, begint om 20.00 uur en vindt plaats bij Achilles Veen. Supporters zijn van harte welkom.

> lees meer

Sportspreekuur gaat weer beginnen

Ook het spreekuur ontwaakt weer uit zijn winterslaap! Vanaf maandag 11 februari kun je weer elke maandagavond je sportblessure laten beoordelen. Heb je andere vragen, over bijvoorbeeld preventie van blessures of advies over conditieopbouw ben je van harte welkom. Let op! Het spreekuur is voortaan een half uurtje later. We beginnen om 19.30 uur in de massageruimte van vv Gilze!

> lees meer

Update Pupillenkamp

De inschrijfformulieren liggen in de postvakken. De leiders delen de formulieren uit. Het formulier is ook te downloaden via deze site. Tot 13 maart heb je tijd om jezelf in te schrijven voor het Pupillenkamp 2019. Dit kamp zal plaatsvinden in het weekend van 21-22-23 juni. Voor de kinderen die het hele weekend komen bedraagt het inschrijfgeld €25,- en voor de kinderen die alleen maar zaterdag komen bedraagt het inschrijfgeld €15,-. Houd hier dus goed rekening mee als je je kind wilt inschrijven.

> lees meer

Oranje komt naar Gilze toe

Ook in 2019 speelt Oranje O15 bij VV Gilze. De futures van Oranje O15 voetballen op dinsdagavond 19 februari tegen België O15. Aanvang wedstrijd is om 17.00 uur.

> lees meer

Voetballen bij V.V. Gilze?

Je bent nog geen lid van VV Gilze??? Kom dan gewoon eens proberen of voetbal voor jou ook de leukste en gezelligste sport is! Je mag namelijk 4 keer gratis proeftrainen voor dat je besluit of je lid wilt worden. De minimum leeftijd is 5 jaar.

> lees meer

Meer nieuws

  

Agenda

19 februari 2019
Nederland O15 - België O15
1 maart 2019
Carnaval bij VV Gilze
29 mei 2019
Vrijwilligersavond
30 mei 2019
Mixed Toernooi Hemelvaart
7 juni 2019
BBQ, ouderkind en beachsoccer

Bekijk de complete agenda

VV Gilze, een geheel rookvrije voetbalvereniging. Wat vindt u hiervan? Bent u het hiermee eens of niet? ?