achtergrond_VVGilze_3.jpg

Digivoorzet

Geplaatst op: zondag 3 februari 2019 in de categorie Algemeen

Weg met de VAR?!

Nog maar een paar maanden geleden werd de VAR door de heren geleerden aangedragen als dé oplossing voor alle discussie rondom scheidsrechterlijke beslissingen. Er zou geen ruimte meer zijn voor arbitraire dwalingen: een overtreding in de 16 is een penalty, een tackle op de achillespees een rode kaart, bal met de hand is gewoon hands en buitenspel….. enfin einde discussie. We weten wel beter nu. Er lijken ieder weekend weer meer discutabele momenten bij te komen. Het gaat al zo ver dat er wordt gepraat over de psychologische verwerking in het hoofd van de scheids, op het moment dat hij een seintje krijgt van de videoref.

Lees de volledige column hier

Vorige pagina

*
* (wordt niet openbaar gemaakt)