achtergrond_VVGilze_1.jpg
Advertenties Banner Banner Banner Banner

Fout!

ERROR: Could not find category (no rows) Fout: Database probleem!

Gezocht: enthousiaste trainer voor het 2e dameselftal

Geplaatst op: zondag 17 juni 2018 in de categorie Algemeen

Voor ons 2e dameselftal zijn wij op zoek naar een enthousiaste trainer (m/v) die dit gezellige elftal verder wil ontwikkelen. Wij zijn een jong en gezellig team dat graag op zondag een wedstrijd voetbalt. Momenteel spelen wij in de 5e klasse. Naast het voetballen, vinden wij het leuk om samen met de hele selectie dames (1 en 2) activiteiten te doen.

Wij zoeken een trainer/coach die ons op dinsdag en/of donderdag wil trainen en zondag wil coachen. De trainingen zijn op dinsdag en donderdag van 20.00 uur tot 21.30 uur. De thuiswedstrijden worden op zondag om 12.15 gespeeld.

Mocht je enthousiast zijn geworden na het lezen van deze vacature, neem dan snel contact op met Sharon Vermeulen (coordinator Dames/Meisjes vv Gilze)
emailadres: sharonvermeulen@outlook.com

Vorige pagina

*