achtergrond_VVGilze_9.jpg
Advertenties Banner Banner Banner Banner

Fout!

ERROR: Could not find category (no rows) Fout: Database probleem!

Onder 18: geen alcohol!!

Geplaatst op: woensdag 31 oktober 2018 in de categorie Algemeen

Aan alle leden, vrijwilligers en ouders van leden van VV Gilze

Vanuit de Jeugd sectie heeft het bestuur opmerkingen gekregen betreffende het nuttigen van zelf meegebrachte alcohol in de kleedkamers op zaterdag en trainingsavonden.

Het schijnt regelmatig voor te komen, dat een jarige jeugdspeler trakteert op bier (!) na de wedstrijd of na een training, in de beslotenheid van de kleedkamer, buiten het zicht van VV Gilze medewerkers/elftalleiders.  Bier wordt dan meegebracht door een speler of wordt zelfs door een ouder gebracht.

Op zaterdag is er al regelmatig bier gevonden in de kleedkamer. Het bier wordt dan uiteraard meegenomen naar de bestuurskamer. Na wedstrijd, bij het naar huis gaan, kan men het vervolgens weer ophalen.

In navolging op bovenstaande is het bestuur vanuit kantinecommissie geïnformeerd over een poging tot indirecte aankoop van alcoholische drank t.b.v. teams jonger dan 18 jaar.
In onderhavig geval bestelde een vader van een team een blad bier voor een jeugdteam onder 18.  De VV Gilze barmedewerker heeft dit uiteraard geweigerd.
Immers: Onder 18 geen alcohol!

Het bestuur van VV Gilze is verzocht om, (ten overvloede, maar toch!),  naar alle jeugdteams en hun ouders te communiceren dat het bij vv Gilze VERBODEN is om eigen dranken en/of voedsel mee te brengen en ter plaatse in en rond het club gebouw te nuttigen. Daarnaast wordt bij vv Gilze aan personen onder 18 jaar GEEN alcohol verkocht, noch direct, noch indirect. Barmedewerkers hebben vanuit het bestuur mandaat om bij overtreding van dit verbod c.q. een poging daartoe de betreffende persoon/personen uit de kantine en of kleedkamers te verwijderen.

Onder verwijzing naar de VV Gilze huisregels, die bij alle ingangen van ons clubgebouw duidelijk zichtbaar voor eenieder zijn aangebracht het volgende:
VV Gilze zal vanaf heden de handhaving van onze huisregels stringenter gaan toepassen.
Hoewel dit al het geval was, geeft het bestuur met nadruk aan, dat het NIET is toegestaan om in en rond de kleedkamers en kantine van vv Gilze zelf meegebrachte alcoholische dranken en voedsel te nuttigen. Daarnaast is en blijft alcohol consumptie en verkoop voor/aan personen onder 18 jaar bij vv Gilze verboden. Bij geconstateerde overtreding van dit verbod volgt zondermeer een schorsing van de overtreder voor een duur van ten minste 6 maanden.

Ik vraag u allen om van bovenstaande goede nota te nemen.
Onder 18 bij VV Gilze?  Geen alcohol! Punt!

Bestuur VV Gilze
Aimé Cruijsbergs

Vorige pagina

*