achtergrond_VVGilze_4.jpg
Advertenties Banner Banner Banner Banner

Fout!

ERROR: Could not find category (no rows) Fout: Database probleem!

Sponsor van de week: Jumbo Hapers Rijen

Geplaatst op: woensdag 7 november 2018 in de categorie Algemeen

Zondag 11 november 2018:

Gilze – Rijen (bekerwedstrijd), aanvang 14.30u

Sponsor van de week: Jumbo Hapers Rijen

Eigenaar Kiske Hapers:

"In jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om jou te verwelkomen in onze winkel."

En bij Jumbo heb je 7 zekerheden:

1. Euro's goedkoper

Bij Jumbo betaal je de laagste prijs. Vaste prijs elders toch lager? Dan passen we de prijs aan en krijg je als dank het product gratis

2. Service met 'n glimlach

Onze service gaat altijd net een stapje verder. In onze winkels en op onze Pick Up Points kun je altijd rekenen op onze persoonlijke service.

3. Voor ál uw boodschappen

Bij Jumbo hebben we het grootste supermarktassortiment. Mis je iets? Wij zorgen voor een alternatief of halen het product voor je in huis.

4. Vers is ook écht vers

Bij ons is vers gegarandeerd vers, we selecteren met zorg de allerbeste versproducten. Product met de datum van vandaag? Dan krijg je als dank voor de melding het product gratis mee.

5. Vlot winkelen

Snel en gemakkelijk boodschappen doen: dat verstaan wij onder vlot winkelen. In onze winkels, op Pick Up Points en natuurlijk online. In de winkel vierde wachtende in de rij? Boodschappen gratis!

6. Niet tevreden? Geld terug

Wij zijn pas tevreden als je meer dan tevreden bent. Toch niet helemaal tevreden? Dan krijg je een vervangend product of je geld terug.

7. Uw wensen staan centraal

We zijn nieuwsgierig naar je mening. Geef het aan ons door, zo kunnen we je nog beter van dienst zijn.

Faciliteiten zijn onder andere:

• Parkeerruimte
  • Stomerijservice
  • PickUp Point
  • Thuisbezorgen

Jumbo Hapers Rijen is door heel veel klanten al gevonden op het adres:

Hoofdstraat 50, 5121 JG  Rijen

Tel 0161-222296

Vorige pagina

*
* (wordt niet openbaar gemaakt)
*