achtergrond_VVGilze_9.jpg
Advertenties Banner Banner Banner Banner

Fout!

ERROR: Could not find category (no rows) Fout: Database probleem!

De voetbaldagen keren terug

Geplaatst op: dinsdag 4 december 2018 in de categorie Algemeen

Na de twee succesvolle dagen in 2018, wil Voetbalparty in 2019 weer terugkomen naar VV Gilze. De datums zijn maandag 8 juli en dinsdag 9 juli 2019. Dit zijn de eerste maandag en dinsdag van de zomervakantie. Reserveer deze datums vast in de agenda en meld je weer tijdig aan. De voetbaldagen zijn voor alle kinderen die vallen in de categorie O7 tot en met O13.

Maar om dit allemaal door te laten gaan hebben we nog wel vrijwilligers nodig. Wij zoeken voor zowel maandag 8 juli als dinsdag 9 juli twee personen die willen meehelpen met het verzorgen van de lunch. We verwachten je om 11.30 uur bij VV Gilze en rond 14.00 uur ben je weer klaar. Iedereen die wil helpen mag zich aanmelden, dus vaders, moeders, opa’s, oma’s, buren etc.

Wil jij je steentje bijdragen om deze dagen weer tot een succes te maken, meld je dan nu aan via voetbaldagen@vvgilze.nl. Wij rekenen op jullie medewerking. Zonder de hulp van de vrijwilligers kan deze activiteit NIET doorgaan. Uw hulp is echt nodig!

Meer informatie over de voetbaldagen volgt later!

Vorige pagina

*
* (wordt niet openbaar gemaakt)
*