achtergrond_VVGilze_4.jpg
Advertenties Banner Banner Banner Banner Banner

Gezocht: hulp voor de Worstenbroodactie

Geplaatst op: zondag 10 februari 2019 in de categorie Algemeen
Ja ja, het is weer bijna zover! Carnaval komt er aan en dus ook het worstenbrood!
Binnenkort komen de vrijwilligers van VV Gilze weer bij u aan de deur met heerlijk worstenbrood.
Natuurlijk hebt u wel zin in zo’n worstenbroodje, niet alleen met carnaval trouwens maar juist in zo’n weekend is dat echt super lekker en makkelijk.

Wanneer?
Vlak voor carnaval op vrijdag 1 maart (voornamelijk buitengebied Gilze) en zaterdag 2 maart 2019 (binnen de bebouwde kom) komen we weer bij u aan de deur met het ovenheerlijke worstenbrood van bakkerij Ad Spapens en u weet het…. “Worstenbrood van Ad Spapens eet je niet, daar SMUL je van!”

Hulp nodig…zeer dringend!
We hebben hulp nodig bij de verkoop van het worstenbrood! Dat kan als chauffeur op vrijdag en zaterdag en dat geldt ook voor de verkoper voor beide dagen. Ook hebben we nog wat hulp nodig bij het bezorgen van worstenbrood aan bedrijven op donderdag en vrijdag. Wilt u meehelpen? Het is leuk om te doen en belangrijk voor VV Gilze.
Bel met William Akkermans voor meer informatie: 06-14504930

Vorige pagina

*
* (wordt niet openbaar gemaakt)