achtergrond_VVGilze_5.jpg

Sponsor van de week: Gildeslager Pijnenburg

Geplaatst op: maandag 15 april 2019 in de categorie Algemeen

Sponsor van de week: Gildeslager Pijnenburg

Bij de thuiswedstrijd van Gilze – Zigo op maandag 22 april a.s. (2e Paasdag), aanvang 14.30u is Gildeslager Marcel Pijnenburg sponsor van de week.

Gildeslager Marcel Pijnenburg is een ambachtelijke slagerij, wat inhoudt dat men zoveel mogelijk eigen spullen maakt, zoals hammen, vleeswaren, rookvlees, salades, maaltijden, soepen en ga zo maar door.

Om dit alles te onderstrepen is Marcel Pijnenburg aangesloten bij De Gildeslager, en aan het begrip kwaliteitsslagerij is het logo van de gildeslager verbonden. De Gildeslager is een vereniging van slagers die zich toelegt op het behoud van de ambachtelijke bereidingswijze in de slagerij en ook nieuwe producten ontwikkelt en die dan geheel volgens de regels van het ambacht zijn gemaakt.

Omdat men zoveel zelf maakt, kan men de eigen producten en services aanpassen naar uw wensen. Neem dus gerust contact op met Gildeslager Pijnenburg  of kom langs in de winkel. Dan overlegt men graag met u om aan uw wensen te voldoen en op maat te werken.

Gildeslager Marcel Pijnenburg is gevestigd aan de Nieuwstraat 10 te Gilze, tel 0161 – 451289; Bekijk ook de uitgebreide website: www.pijnenburg.gildeslager.nl

Vorige pagina

*
* (wordt niet openbaar gemaakt)