achtergrond_VVGilze_4.jpg
Advertenties Banner Banner Banner Banner Banner


Nieuws

Gezocht: leider voor de JO19-1 voor het seizoen 2019-2020

Geplaatst op: maandag 20 mei 2019 in de categorie Algemeen

Vv Gilze zoekt  leider voor de  JO19-1 voor het seizoen 2019-2020

Vv Gilze heeft al enkele jaren uitstekende selecties gehad in de jeugd. Onze gezellige dorpssfeer en prima accommodatie (geheel nieuw complex  met alle facaliteiten aanwezig) zorgen ervoor dat de randvoorwaarden voor een geslaagd seizoen aanwezig zijn.

Voor de JO19-1 zijn wij nog op zoek naar een leider die de verantwoordelijkheid neemt over dit team.  Graag zoeken wij iemand die er een uitdaging in ziet om een prestatief team 2x per week fanatiek te trainen en leidt op zaterdag. Natuurlijk zoeken wij hier begeleiding bij zodat je er zeker niet alleen voor staat, of misschien heb je zelf anderen op het oog die dit samen met jouw willen aanpakken.  De training en coaching tijdens de wedstrijden gebeuren conform het technisch beleidsplan.

De JO19-1 speelt momenteel hoofdklasse en heeft nog kans om in de nacompetitie naar de 4e divisie te promoveren. De lichting die er volgend jaar aan komt heeft wederom de capaciteiten om zich minimaal te handhaven in de hoofklasse. 

Functie eisen:  in het bezit  van een diploma juniorentrainer, UEFA C (oefenmeester 3, TC3, CIOS C) maar ervaring met voetballen op niveau volstaat ook.

Lijkt je dit een mooie uitdaging laat het ons weten en mail naar technischecommissie@vvgilze.nl of neem contact op met Erik Hoevenaars: 0655897311

Vorige pagina


Reacties

*
* (wordt niet openbaar gemaakt)
*
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
 

Vorige pagina

.