achtergrond_VVGilze_5.jpg
Advertenties Banner Banner Banner Banner Banner


Nieuws

Gezocht: leider voor de JO17-1 voor het seizoen 2019-2020

Geplaatst op: maandag 20 mei 2019 in de categorie Algemeen

VV Gilze zoekt  leider voor de  JO17-1 voor seizoen 2019-2020

VV Gilze heeft al enkele jaren uitstekende selecties gehad in de jeugd. Onze gezellige dorpssfeer en prima accommodatie (geheel nieuw complex  met alle faciliteiten aanwezig) zorgen ervoor dat de randvoorwaarden voor een geslaagd seizoen aanwezig zijn.

Voor de JO17-1 zijn wij nog op zoek naar een leider die de verantwoordelijkheid neemt voor het team.  Graag zoeken wij iemand die er een uitdaging in ziet om een prestatief team 2x per week fanatiek te trainen en leidt op zaterdag. Natuurlijk zoeken wij hier begeleiding bij zodat je er zeker niet alleen voor staat, of misschien heb je zelf anderen op het oog die dit samen met jouw willen aanpakken.  De training en coaching tijdens de wedstrijden gebeuren conform het technisch beleidsplan.

De JO17-1 speelt 1e klasse en ook het team van volgend seizoen kan dit niveau aan. Deze jongens zijn wat jonger maar daarom ook meer kneedbaar. Ook een team met een mooie uitdaging.

Functie eisen:  in het bezit  van een diploma juniorentrainer, UEFA C (oefenmeester 3, TC3, CIOS C) maar ervaring met voetballen op niveau volstaat ook.

Lijkt je dit een mooie uitdaging laat het ons weten en mail naar technischecommissie@vvgilze.nl of neem contact op met Erik Hoevenaars: 0655897311

Vorige pagina


Reacties

*
* (wordt niet openbaar gemaakt)
*
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
 

Vorige pagina

.