achtergrond_VVGilze_3.jpg

Lidmaatschap V.V. Gilze

Wil je lid worden van V.V. Gilze?

Vul dan het onlineformulier in op de speciale pagina waarop je je kunt aanmelden voor proeftrainingen.
klik hier voor de link

Wil je een mutatie doorgeven aan de ledenadministratie?

Mail dan je wijziging naar de ledenadministrateur: klik hier!

Belangrijk om te weten:

1. Afmelden dient te geschieden vóór 31 mei.
Bij afmeldingen nadien, blijft men de jaarcontributie van het nieuwe seizoen verschuldigd! Inschrijfgeld: € 6,00 en wordt gelijktijdig geincasseerd met de eerste contributie-inning. Contributie lidmaatschap is afhankelijk van leeftijd (peildatum 1 januari)

2. Minimum leeftijd aanmelding?
Aanmelden als lid van VV Gilze kan vanaf 5 jaar; er bestaat een mogelijkheid tot proeftrainen gedurende een maand.

3. Restitutie contributie ivm blessure
Indien men langer dan een kwartaal geblesseerd is en niet heeft kunnen voetballen en trainen, bestaat er een mogelijk tot restitutie van een gedeelte van de contributie. Er is een mogelijkheid om het verschil tussen de betaalde (aktief lidmaatschap) contributie en die van de verschuldigde contributie (rustend lidmaatschap) terug te vragen, indien men een periode 3 maanden of meer geblesseerd is geweest. Voorwaarde is wel dat betreffende speler het zelf schriftelijk moet aanvragen bij ledenadminstratie en men dit pas aan het eind van het seizoen kan doen. Belangrijk om te weten is dus dat VV Gilze vooralsnog steeds de normale contributie incasseert.

Proeftrainen

Ben je nog geen lid van VV Gilze, maar je wilt wel eens kijken of voetbal iets voor jou is? Kom dan proeftrainen bij VV Gilze. Je mag 4 keer gratis proeftrainen voordat je besluit of je lid wilt worden.

Hiervoor vul je een formulier in op de pagina proeftraning bij VV Gilze. Om direct naar de pagina over proeftrainen te gaan, klik hier.

Het beheer van de ledenadministratie wordt verzorgd door Jan van Hoek.
Jan is via mail te bereiken >
klik hier!

Raadpleeg ook de sub-pagina's voor de overige informatie:

1. Contributiebedragen

2. Teamindeling

3. Normen en Waarden

4. Sanctiebeleid

5. Wat mag je verwachten?

6. Proeftraining VV Gilze