achtergrond_VVGilze_2.jpg

Vacatures VV Gilze

VV Gilze is atijd op zoek naar vrijwilligers die graag iets willen doen voor onze vereniging. Regelmatig hebben wij vacatures. Al onze vacatures vindt u op deze pagina. Bent u geïnteresseerd, neemt u dan gerust contact op voor meer informatie.

Vacature Assistent trainer Gilze 1

Wij zijn op zoek naar een assistent trainer voor ons eerste elftal.

Als assistent trainer assisteer je op donderdagavond bij de training van Gilze 1 en assisteer je onze hoofdtrainer op de wedstrijddagen (zondag). De overige staf op wedstrijddagen bestaat uit een assistent scheidsrechter, een teammanager/elftalleider, en een verzorger.

Ben jij of ken jij een positieve en enthousiaste assistent trainer die het leuk vindt om direct bij ons eerste elftal betrokken te zijn, neem dan voor verdere informatie contact op met Rob Oprins (06 54980158 / roboprins@hotmail.com) of Jeremy Buchly (06 11867722).

Vacature: Enthousiaste trainer voor 2e Dameselftal

Voor ons 2e dameselftal zijn wij op zoek naar een enthousiaste trainer (m/v) die dit gezellige elftal verder wil ontwikkelen. Wij zijn een jong en gezellig team dat graag op zondag een wedstrijd voetbalt. Momenteel spelen wij in de 5e klasse. Naast het voetballen, vinden wij het leuk om samen met de hele selectie dames (1 en 2) activiteiten te doen.

Wij zoeken een trainer/coach die ons op dinsdag en/of donderdag wil trainen en zondag wil coachen. De trainingen zijn op dinsdag en donderdag van 20.00 uur tot 21.30 uur. De thuiswedstrijden worden op zondag om 12.15 gespeeld.

Mocht je enthousiast zijn geworden na het lezen van deze vacature, neem dan snel contact op met Sharon Vermeulen (coördinator Dames/Meisjes VV Gilze)
emailadres: sharonvermeulen@outlook.com

Vacature: Coördinator JO19

Er is een vacature voor coördinator Jeugd in de categorie JO19. Heb je interesse of wil je meer weten stuur dan een e-mail naar technischecommissie@vvgilze.nl

Vacature: medewerkers keuken

Ter uitbreiding van ons keukenteam zijn wij op zoek naar jongens en/of meisjes vanaf 15 jaar die ons op zaterdag of zondag willen komen helpen in de keuken. Werktijden in de keuken zijn op zaterdag van 9.30 – 13.00 uur of van 13.00 uur tot sluit (+/-19.00 uur). Op zondag zijn de tijden hetzelfde. Een hele dag werken is ook mogelijk. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

Vacature medewerker bar

Voor achter de bar zijn wij ook op zoek naar jongens en meiden vanaf 16 jaar die ons willen komen helpen. De tijden zijn op zaterdag en zondag van 9.00 – 13.00 of van 13.00 tot sluit. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

Dus ben je op zoek naar een leuk bijbaantje en vind je werken in de keuken of achter de bar bij VV GILZE iets wat bij jou past, stuur dan even een mailtje naar kantinecommissie@vvgilze.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.