achtergrond_VVGilze_2.jpg

Vacatures VV Gilze

VV Gilze is atijd op zoek naar vrijwilligers die graag iets willen doen voor onze vereniging. Regelmatig hebben wij vacatures. Al onze vacatures vindt u op deze pagina. Bent u geïnteresseerd, neemt u dan gerust contact op voor meer informatie.

VV Gilze zoekt  leider voor de  JO19-1 voor het seizoen 2019-2020

VV Gilze heeft al enkele jaren uitstekende selecties gehad in de jeugd. Onze gezellige dorpssfeer en prima accommodatie (geheel nieuw complex  met alle faciliteiten aanwezig) zorgen ervoor dat de randvoorwaarden voor een geslaagd seizoen aanwezig zijn.

Voor de JO19-1 zijn wij nog op zoek naar een leider die de verantwoordelijkheid neemt over dit team.  Graag zoeken wij iemand die er een uitdaging in ziet om een prestatief team 2x per week fanatiek te trainen en leidt op zaterdag. Natuurlijk zoeken wij hier begeleiding bij zodat je er zeker niet alleen voor staat, of misschien heb je zelf anderen op het oog die dit samen met jouw willen aanpakken.  De training en coaching tijdens de wedstrijden gebeuren conform het technisch beleidsplan.

De JO19-1 speelt momenteel hoofdklasse en heeft nog kans om in de nacompetitie naar de 4e divisie te promoveren. De lichting die er volgend jaar aan komt heeft wederom de capaciteiten om zich minimaal te handhaven in de hoofklasse.

Functie eisen:  in het bezit  van een diploma juniorentrainer, UEFA C (oefenmeester 3, TC3, CIOS C) maar ervaring met voetballen op niveau volstaat ook.

Lijkt je dit een mooie uitdaging laat het ons weten en mail naar technischecommissie@vvgilze.nl of neem contact op met Erik Hoevenaars: 0655897311

VV Gilze zoekt  leider voor de  JO17-1 voor seizoen 2019-2020

VV Gilze heeft al enkele jaren uitstekende selecties gehad in de jeugd. Onze gezellige dorpssfeer en prima accommodatie (geheel nieuw complex  met alle faciliteiten aanwezig) zorgen ervoor dat de randvoorwaarden voor een geslaagd seizoen aanwezig zijn.

Voor de JO17-1 zijn wij nog op zoek naar een leider die de verantwoordelijkheid neemt voor het team.  Graag zoeken wij iemand die er een uitdaging in ziet om een prestatief team 2x per week fanatiek te trainen en leidt op zaterdag. Natuurlijk zoeken wij hier begeleiding bij zodat je er zeker niet alleen voor staat, of misschien heb je zelf anderen op het oog die dit samen met jouw willen aanpakken. De training en coaching tijdens de wedstrijden gebeuren conform het technisch beleidsplan.

De JO17-1 speelt 1e klasse en ook het team van volgend seizoen kan dit niveau aan. Deze jongens zijn wat jonger maar daarom ook meer kneedbaar. Ook een team met een mooie uitdaging.

Functie eisen:  in het bezit  van een diploma juniorentrainer, UEFA C (oefenmeester 3, TC3, CIOS C) maar ervaring met voetballen op niveau volstaat ook.

Vacature: Keeperstrainer

Voor  de selectie dames keepsters zijn wij nog op zoek naar een keeperstrainer.  Graag zoeken wij iemand binnen onze vereniging die er een uitdaging in ziet om deze fanatieke keepsters 1 tot 1,5 uur  per week te trainen . Heb jij ervaring in het geven van keeperstraining en zie je er een leuke uitdaging in om onze keepsters de kneepjes van het vak te leren meld je dan nu aan.

Het mooiste zou zijn als je in het bezit bent van een diploma maar ervaring met keepen, liefst op niveau volstaat ook prima.

Lijkt je dit een mooie uitdaging laat het ons weten en mail naar technischecommissie@vvgilze.nl

Vacature Assistent trainer Gilze 1

Wij zijn op zoek naar een assistent trainer voor ons eerste elftal.

Als assistent trainer assisteer je op donderdagavond bij de training van Gilze 1 en assisteer je onze hoofdtrainer op de wedstrijddagen (zondag). De overige staf op wedstrijddagen bestaat uit een assistent scheidsrechter, een teammanager/elftalleider, en een verzorger.

Ben jij of ken jij een positieve en enthousiaste assistent trainer die het leuk vindt om direct bij ons eerste elftal betrokken te zijn, neem dan voor verdere informatie contact op met Rob Oprins (06 54980158 / roboprins@hotmail.com) of Jeremy Buchly (06 11867722).

Vacature: Coördinator JO19

Er is een vacature voor coördinator Jeugd in de categorie JO19. Heb je interesse of wil je meer weten stuur dan een e-mail naar technischecommissie@vvgilze.nl

Vacature medewerker bar

Voor achter de bar zijn wij ook op zoek naar jongens en meiden vanaf 16 jaar die ons willen komen helpen. De tijden zijn op zaterdag en zondag van 9.00 – 13.00 of van 13.00 tot sluit. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

Dus ben je op zoek naar een leuk bijbaantje en vind je werken in de keuken of achter de bar bij VV GILZE iets wat bij jou past, stuur dan even een mailtje naar kantinecommissie@vvgilze.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.