achtergrond_VVGilze_7.jpg

Shirtsponsor

Heeft u interesse? neem dan contact op met sponsorteam@vvgilze.nl

Leiders/Trainers

Anna Sarton
Tim Talboom

Dinsdag en donderdag veld 1
Aanvang Dinsdag en Donderdag 18.30 uur tot 19.45 uur.
Kleedkamer 6 op beide dagen.

Coördinator JO13

Jurgen Arts

1e klasse

Were Di JO13-1
Hilvaria JO13-1
JEKA JO13-2
SV Reeshof JO13-1
RWB JO13-1
Baronie JO13-3
UVV'40 JO13-1
SCO JO13-1
Rijen JO13-1
DIA JO13-1
RFC JO13-1

Beker

Sarto JO13 2007-1
JEKA JO13-3
Baronie JO13-3

Stand Gilze JO13-1

Foto's Gilze JO13-1

Heeft u een leuke foto van uw team voor deze pagina? Stuur deze dan door naar webmaster@vvgilze.nl onder vermelding van uw teamnaam.

Verslagen Gilze JO13-1

Wedstrijdverslagen:

VV Gilze JO13-1 Kampioen!!!!

Op zaterdag 8 december was het dan zover, de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft. Op de vroege morgen, om 8.30 verzamelen in de regen, op naar Oosterhout om te voetballen tegen SCO. Toch was er nog wel even de gedachte dat het afgelast kon worden, omdat ze bij SCO maar een kunstgrasveld hebben. Wij moesten nog winnen om toch echt die kampioensbeker in Gilze te houden. En SV Reeshof moest punten laten liggen tegen Were Di.

Om 9.45 moesten wij voetballen, maar wij waren al vroeg op sportpark de Elskens. Zodat we net even wat meer tijd hadden voor het omkleden en de goede warming-up. Net voor de wedstrijd hadden de coaches de kinderen nog even een goede peptalk gegeven om ze zo scherp mogelijk de wedstrijd in te sturen. Gelijk aan het begin van de wedstrijd was het goed te zien dat de kinderen ondanks het vroege tijdstip fel begonnen en al gelijk in de eerste minuten vier/vijf kansen kregen om de 0-1 op het scorebord te krijgen. Maar gelukkig was kans 6 raak, een splijtende pass van achteruit op onze diepgaande spits en met een toch wel slim wippertje werd de 0-1 gemaakt en viel er toch wel een lichte spanning van de schouders af. Na de 0-1 ging het al wat meer op en neer op het redelijk drassige veld. Maar de kinderen bleven goed voetballen en bijna iedere tweede bal was voor Gilze. Zo werd er in de 25ste minuut met bijna een identieke aanval de 0-2 gescoord. Een pass van achteruit en weer onze diepgaande spits die deze keer de keeper omspeelde en de bal in de goal liep. Na deze 0-2 werd het niet meer zo spannend in de eerste helft en floot de scheids voor de rust.

In de rust werd er vooral gezegd dat we zo door moesten gaan als team en het koppie erbij moesten houden.

De tweede helft begon van de kant van Gilze wat zwakker, waardoor SCO er wat makkelijker langs kwam. Dit zorgde voor zeker leuk voetbal van beide kanten en begon het steeds meer op een wedstrijd te lijken, waar beide teams tot het uiterste gingen. Na een paar kleine aanpassingen in de 10de minuut probeerde Gilze, SCO vast te zetten. Maar toen zorgde een speler van SCO voor de aansluitingstreffer met een uithaal van ongeveer 20 meter. Dit betekende de 1-2 en zo was alles nog mogelijk. Eenmaal na de aansluitingstreffer werd Gilze weer wakker en hadden ze bijna geen schoten meer weggegeven en werd er bij wijlen nog goed gevoetbald. Maar zo’n magere voorsprong zorgt altijd voor een klein beetje stress.

Bij het laatste fluitsignaal was iedereen laaiend enthousiast, maar Gilze moest nog wachten op de uitslag van Were Di tegen SV Reeshof. Het verschil was toch maar 2 punten nadat onze wedstrijd was afgelopen. Wij hoopten natuurlijk dat Reeshof niet meer over ons heen kwam.

In Oosterhout was het natuurlijk al wat ijsberen over wat het nou zou zijn geworden bij die wedstrijd en dat was onderweg ook. Bij Gilze aangekomen hadden wij als team nog gewacht op de uitslag. Onze wedstrijdcoördinator had ook al vijf keer naar Were Di gebeld met de vraag wat de uitslag was, maar de wedstrijd was nog best lang bezig. Toen kregen wij op de parkeerplaats het verlossende telefoontje. Onze directe concurrent Reeshof had verloren met 3-2 bij Were Di. Dit betekende dat wij twee punten voorkwamen op Reeshof en niet meer ingehaald konden worden.

Zo zie je maar dat hopen en ijsberen soms weleens goed kan werken om ervoor te zorgen dat je toch kampioen wordt.  Het is namelijk al weer een tijdje geleden dat een D1 (JO13-1) team kampioen is geworden. Met heel het team hebben wij nog wat gegeten bij de voetbal.

Graag wil ik het team, de staf en de meegereisde supporters voor vandaag bedanken, zonder jullie support en inzet was dit niet zo geëindigd.

Teamsponsor

Advertenties Banner Banner Banner Banner Banner