achtergrond_VVGilze_4.jpg

Luca ten Velde
Jelle Waegemakers
Pien Verhoeven

Maandag en Woensdag veld 3 aanvang 18.30 uur tot 19.30 uur.
Kleedkamer 8 op beide dagen.

Coördinator JO11

Hein van den Boogaart

1e Klasse

VOAB JO11-2
TSV Gudok JO11-1
JEKA JO11-3G
SV Reeshof JO11-1
Oosterhout JO11-1
Rijen JO11-1
DIA JO11-1
Bavel JO11-1
Gloria UC JO11-1

Beker

Hilvaria JO11-1
Jong Brabant JO11-1
RKVVO JO11-1

Stand Gilze JO11-1

Foto's Gilze JO11-1

nb: In de algemene map Foto's staan nog enkele foto's van het kampioenschap vermeld!

Heeft u een leuke foto van uw team voor deze pagina? Stuur deze dan door naar webmaster@vvgilze.nl onder vermelding van uw teamnaam.

Verslagen Gilze JO11-1

Heeft u meldingen voor uw team die gecommuniceerd dienen te worden op de website? Stuur deze dan in onder vermelding van uw teamnaam naar webmaster@vvgilze.nl.

Wedstrijdverslagen:

VV GILZE JO11-1 wint het Koos Hoogenboom toernooi

Vv Gilze JO11-1 is het seizoen goed begonnen door het Koos Hoogenboom toernooi bij WDS’19 te winnen. In de openingswedstrijd tegen Unitas’30 moest Gilze terugkomen van een achterstand, maar met hard werken kon Gilze voorkomen dat er puntverlies geleden werd (1-1).

Tegen het sterke Boeimeer wist Gilze met 2-0 te winnen en dat gaf het team meteen vertrouwen. Gilze ging beter voetballen en SCO (4-0) en gastheer WDS’19 (5-1) werden met ruime cijfers verslagen.

Gilze moest het in de één na laatste wedstrijd opnemen tegen de favoriet Virtus die al zijn wedstrijden nog had gewonnen. Gilze was beter  en wist met goed voetbal en hard werken nog op 1-0 te komen, maar in de slotfase kon Virtus uit een counter toch nog 1-1 maken. Even was daar de teleurstelling bij vv Gilze, want de Koos Hogeboom-cup leek ver weg.

Aan het begin van de laatste wedstrijd tegen Dubbeldam hoorde Gilze vanuit het publiek dat koploper Virtus nog verrassend punten had verspeeld! De boodschap was duidelijk en een ontketend Gilze won met maar liefst 4-0 van Dubbeldam en daarom ging de grote beker alsnog mee naar Gilze.
Teamsponsor

Advertenties Banner Banner Banner Banner

Fout!

ERROR: Could not find category (no rows) Fout: Database probleem!